sep 212013
 

Keepertjuh!De E1 van Unitas is het seizoen goed begonnen: de eerste competitiewedstrijd tegen buurman DOVO werd met 7-3 gewonnen! De Unitas-dieseltjes kwamen pas in de tweede helft goed op gang. En gaven daarmee hun trotse coach een leuk verjaardagskadootje.

In de eerste helft had Unitas het nog behoorlijk zwaar, het ging gelijk op. DOVO was fel en maakte het onze verdediging lastig. Wij hadden te veel haast als we de bal hadden en speelden teveel op een kluitje. Het leek daarom een spannende wedstrijd te worden. We kwamen twee keer op voorsprong, maar DOVO wist steeds weer snel een tegendoelpunt te maken. Het was duidelijk dat we nog een beetje op elkaar ingespeeld moeten raken.

Na de 2-2 ging het wat beter lopen. Twee afstandschoten van de niet moe te krijgen Tim (met wat hulp van de keeper van DOVO) zorgden ervoor dat we uitliepen naar 4-2. In de tweede helft ging het veel beter. We speelden echt als een team: meeverdedigen, overspelen, elkaar aanwijzingen geven. En we waren veel feller dan in de eerste helft. DOVO wist niet hoe ze hiermee om moesten gaan en waren de tweede helft kansloos. We liepen uit naar 7-2, onder meer door een knappe kopbal van Bram uit een hoekschop van Dennis. Ons laatste doelpunt was een mooi schot in de kruising door Leon, die daarmee zijn eerste doelpunt ooit maakte. Na de 7-2 kregen we nog heel veel kansen om er een nog veel hogere score van te maken. Dat lukte helaas niet. Vlak voor tijd maakte DOVO na een snelle tegenaanval nog een doelpuntje voor de troost.

Volgende week een thuiswedstrijd tegen VRC. Helaas moet de coach die wedstrijd missen. Maar maak er weer met z’n allen een mooie pot van jongens!

De coach

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)