apr 072014
 

Wil je graag voetballen maar kan/wil je door een druk sociaal leven of vaderschap niet meer elk weekend? Dan is 7 tegen 7-voetbal iets voor jou! Als donateur kan je elke 2e zondag van de maand lekker tegen een balletje trappen, aanvang rond 13.00 uur.

Ben jij er a.s. zondag (13 april) ook?

feb 102014
 

7x7

Wil je graag voetballen maar kan/wil je door een druk sociaal leven of vaderschap niet meer elk weekend? Dan is 7 tegen 7-voetbal iets voor jou! Als donateur kan je elke 2e zondag van de maand lekker tegen een balletje trappen, aanvang rond 13.00 uur.

Hieronder vindt je de data voor het 7 tegen 7 voetbal bij Unitas.

Zondag 9 maart

Zondag 13 april

Zondag 11 mei

Zondag 8 juni

aug 242013
 

7tegen7_2Het seizoen gaat weer beginnen, zo ook voor de 30+ ers van de ‘7 tegen 7’! En wel op zondag 8 september a.s. vanaf 13.00 uur op Sportpark Panhuis.

Vorig jaar is SV Unitas’48 begonnen om elke tweede zondag van de maand met enthousiaste 30+ers een balletje te trappen. Plezier en enthousiasme staan voorop. Ook dit seizoen gaan we dit voortzetten!

Vanaf dit seizoen stelt Unitas het verplicht dat de deelnemers minimaal donateur zijn!
Voor meer informatie of een inschrijfformulier kun je mailen met info@svunitas48.nl.

Graag zien we ook jou elke tweede zondag van de maand vanaf 13.00 uur bij Unitas!

Tot 8 september!!

apr 122013
 

Kom a.s. zondag 14 april even langs bij Unitas ! Dan spelen de 30+ers weer om 13.00 uur samen, in het kader van 7 tegen 7. Meer info over ’7 tegen 7′ vind je hier op de website.

Net als vorig jaar willen we ook dit jaar weer wat Old Unitassers, als ‘Unitas Old Stars’ de wei in sturen met het Hemelvaartstoernooi, welke op donderdag 9 mei a.s. weer gehouden zal worden.

Om te kijken of dit 1 of 2 teams gaan worden, willen met oog op de inschrijving, graag horen wie er mee willen doen. We hebben nu op papier al een man of 14. Laat even weten of je ook (weer) mee wilt doen! Mail ff naar Chris Hoesen (chrishoesen@gmail.com).

 

mrt 032013
 

Unitas Old Starts - Hemelvaarttoernooi 2012

Net als vorig jaar willen we ook dit jaar weer wat Old Unitassers, als ‘Unitas Old Stars’ de wei in sturen met het Hemelvaartstoernooi, welke op donderdag 9 mei a.s. weer gehouden zal worden.

Om te kijken of dit 1 of 2 teams gaan worden, willen met oog op de inschrijving, graag horen wie er mee willen doen. We hebben nu op papier al een man of 10. Laat even weten of je ook (weer) mee wilt doen! Mail ff naar Chris Hoesen (chrishoesen@gmail.com).

Of kom volgende week 10-3 even langs bij Unitas Veenendaal ! Dan spelen de 30+ers weer om 13.00 uur samen, in het kader van 7 tegen 7.
Meer info over ‘7 tegen 7’ vind je hier op de website.

 

jan 312013
 

In verband met de Carnaval, wat weer gevierd wordt in het weekend van 9 en 10 februari a.s. zal het 7 tegen 7 deze maand niet op de 2e maar op de 3e zondag van de maand plaats vinden, dus op zondag 17 februari a.s. Iedereen is weer van harte welkom om mee te ballen!

We zijn ook weer aan het inventariseren om 1 (of misschien wel 2 elftallen) bijeen te krijgen voor het toernooi op Hemelvaartsdag.
Als je daar ook interesse in hebt mail dan even naar info@svunitas48.nl

jan 062013
 

Waar de koninklijke HFC traditioneel speelt tegen Oud Internationals was het vandaag de beurt aan de oud gedienden van Unitas’48 die in een 7-7 wedstrijdje speelden tegen het huidige 2e van Unitas’48 en wel op veld A.

Op veld B daarentegen speelde voor het eerst sinds een heule lange tijd de  aanstormende talenten van Unitas’48 op twee kleine veldjes waardoor het massaal opgekomen publiek kon kiezen uit drie aantrekkelijke wedstrijden.

Persoonlijk zou ik zeggen ga lekker bij die jonge honden kijken want daar gebeuren altijd weer hele mooie dingen. Kwam je voor wedstrijdjes waarvan het niveau iets hoger laag dan zeeniveau (uitzonderingen daargelaten) dan moest je zeker naar veld A komen.

Hier werden goals gescoord van meer dan 10 meter afstand….wat dan eigenlijk weer niet de bedoeling was maar ja dat stond niet in de regels en daar komt dan toch wel weer het publiek op af. Of technische hoogstandjes met een draaicirkel zo groot dat zelfs een oplegger had kunnen draaien maar dan toch net niet kunnen scoren.

Kortom hilarische taferelen alom maar wel zonder noemenswaardige fysieke problemen na afloop alhoewel de barkrukken na afloop vrij snel verdwenen waren.

Ook blijkt dat de groen-witte kids een veel betere conditie hadden. Terwijl op veld A de zuurstofflessen klaar stonden en iedereen blij was de ze een glaassie gele of rode prik in zijn bezit had gingen die jonge jongens maar door onder bezielenden begeleiding van de twee Hansen en luid aangemoedigd door de honds-trouwe ouders die weer paraat stonden langs de lijn.

Na afloop vlogen in een goed gevulde kantine de analyses over de bar heen en werden alweer nieuwe afspraken gemaakt voor de volgende onderlinge wedstrijdjes in het kader van het 7-7 idee en dan hopelijk wel zonder happy anderhalf hour.

Wilfried Besseling

nov 102012
 

 

Morgenmiddag, zondag 11 november gaan de 30+ers weer de wei in. Ontspannen met elkaar een potje ballen, just like the old days.

Ben jij 30+ en heb je zin mee te ballen? Kom gerust om 13.00 uur, neem je spullen mee en speel mee!

Meer info over 7 tegen 7 kun je hier op de website vinden!