mei 232013
 

Gisteren was weer de jaarlijkse strijd om de Penaltybokaal! Als gastkeeper was de jeugdkeeper van AJAX, Stef Kennepohl, naar Sportpark Panhuis afgereisd.

Onder toeziend oog van menig ouder werden er knappe strafschoppen genomen, werd er kansloos gemist en waren de snoekduiken van Stef bewonderenswaardig. Uiteindelijk, via een daverende afvalrace, bleek er één persoon de beste schutter te zijn: STEIN.

Stein mag de wisselbeker een jaar op de schoorsteen, op zijn slaapkamer of pontificaal in de woonkamer een plaatsje geven. Dat zal wel in een pittoresk gelegen dorpje op de Veluwe zijn want Stein en zijn familie gaan deze zomer verhuizen. We wensen hen veel plezier en een mooie toekomst!

mei 212013
 

vv veenendaal toernooiZaterdag 25 mei hebben zowel de F1 als E1 een toernooi bij vv Veenendaal.

Unitas F1 zal tegen de volgende tegenstanders uitkomen: vv Veenendaal F1, Musketiers F1, Scherpenzeel F1 en Harskamp F1. De openingswedstrijd van onze mannen is om 09.00 uur tegen Scherpenzeel F1.
Om 10.20 is Musketiers de tegenstander en om 11.00 uur vv Veenendaal., het slotduel is om 11.40 uur tegen Harskamp F1. De wedstrijden duren 15 minuten en de prijsuitreiking is om circa 12.15 uur.

Unitas E1 is ingedeeld in een poule met: vv Veenendaal E2, DEV E4 en DEV E5. Het toernooi begint met een duel tegen DEV E5 om 09.20 uur. Vervolgens zijn vv Veenendaal E2 (10.00 uur) en DEV E4 (10.40) de tegenstanders.
Na de poulefase volgen de kruisfinales, de prijsuitreiking is rond 12.20 uur.

Allemaal veel plezier en succes gewenst!!

mei 162013
 

Penaltybokaal 2012Woensdag 22 mei wordt er weer gestreden om de PENALTYBOKAAL.

Onze F en E pupillen kunnen hun schoten gaan lossen op ….. Stef Kennepohl, momenteel jeugdkeeper bij AFC AJAX en volgend seizoen sluitpost bij Vitesse!
Kan Dennis zijn wisselbeker nog een jaartje thuishouden?

Aanvang circa 14.00 uur.
Let op: de reguliere training start gewoon om 13.30 uur.

VEEL PLEZIER EN SUCCES!

mei 042013
 

images (1)Onder wel hele mooie omstandigheden en een buitengewone fijne gevoelstemperatuur werd vanmorgen de laatste competitiewedstrijd van Unitas F1 afgewerkt en wel tegen de buurman DOVO F3.

Net als vroeger blijven het altijd weer “beladen”duels en ook ditmaal stond er weer iets belangrijks op het spel nee geen kampioenschap maar wel een hele knappe 3e eindklassering.

Met precies 7 spelers trad Unitas aan tegen een overcompleet team van DOVO.

Van angst was geen sprake want al snel werd de aanval gezocht door Unitas en vielen de eerste werkelijk hele mooie goals na heel knap opgezette aanvallen.

DOVO had werkelijk niets in te brengen tegen dit opportunistische voetbalgeweld van onze groenwitte kanjers.

Bij rust stond het al 4-0.

Na de rust leek het erop dat DOVO eindelijk hun kunsten ging vertonen nadat zij toch enkele fraaie aanvallen had laten zien wat resulteerde in de 4-1.

Echter Unitas liet zich niet van de wijs brengen en mede door knappe reddingen van de keeper en degelijk verdedigingswerk en opnieuw mooie aanvallen afgerond door de ene na de andere mooie goals. En zo werd DOVO met 8-1 terug gewezen. Ook de aansluitende penalties werden beter genomen en dus een dubbele overwinning.

Wat rest is een toernooi bij vv Veenendaal en als ze net zo spelen als vandaag kan dat wel eens een hele mooie afsluiting gaan worden van een mooi seizoen voor Unitas F1.

De Scheids
Wilfried Besseling